sigla-drv

Astazi incepe consilierea primelor persoane

Astazi incepe consilierea primelor persoane aflate in grupul nostru tinta. Doua grupe a cate zece persoane, care vor participa la consilierea de grup, vor da startul sedintelor de consiliere de grup si individuala.
Sa le uram succes!

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si partenerul Agrafics Communication, implementeaza proiectul ”Decenta si respect pentru vulenrabili”, POS DRU/185/6.2/S/155254, Axa prioritara 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de interventie 6.2 „Imbunatatirea accesului si a participarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii”.

Proiectul îsi propune sa îmbunatateasca participarea pe piata muncii si promovarea incluziunii sociale a 1.100 de persoane ce apartin grupurilor vulnerabile din regiunile Centru si N-E prin cursuri de calificare, precum si prin servicii integrate de ocupare si formare (evaluare, informare, consiliere, evaluare) Grupul tinta este format din 1100 de persoane vulnerabile, dintre care 180 de tineri peste 18 ani care parasesc sistemul public de protectie a copilului, 220 de copii în situatii de risc, 700 de persoane fara adapost.