coferinte-si-workshop-hermes-06

La Hotel Hermes din Alba Iulia au avut loc conferintele si workshop-urile din cadrul proiectului „Decenta si respect pentru vulnerabili”

La Hotel Hermes din Alba Iulia au avut loc conferintele si workshop-urile din cadrul proiectului „Decenta si respect pentru vulnerabili”
Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice împreuna cu partenerul Agrafics Communication au organizat conferintele si workshop-urile pe Axele II, III si IV, din cadrul proiectului “Decenta si respect pentru vulnerabili”. Evenimentele au avut loc in incinta HOTELULUI HERMES – ALBA, adresa Str. Toporasilor, nr. 20, Alba Iulia, Judetul Alba.
Conferinta aferenta Axei II – „ATITUDINE PRO VULNERABILI” a avut loc Miercuri, 7 octombrie 2015, de la ora 10:00.
Workshop-ul aferent conferintei „ATITUDINE PRO VULNERABILI ” a avut loc Joi, 8 octombrie 2015, de la ora 10:00.
Obiectivul conferintei si al workshop-ului a fost expunerea situatiei actuale a persoanelor vulnerabile, modul in care aceste persoane sunt percepute de ceilalti membri ai societatii si ce putem face noi, societatea civila, pentru a-i sustine si a-i integra social.
Conferinta aferenta Axei III – „SUPORT PENTRU VULNERABILI” a avut loc Miercuri, 7 octombrie 2015, de la ora 12:15.
Workshop-ul aferent conferintei „SUPORT PENTRU VULNERABILI” a avut loc Miercuri, 7 octombrie 2015, de la ora 10:00.
Obiectivul conferintei si al workshop-ului a constat in mobilizarea a cât mai multe persoane care sa se implice în actiuni de voluntariat, in favoarea incluziunii sociale a grupurilor vulnerabile.
Conferinta aferenta Axei IV – „PREZENTI IN EDUCATIE” a avut loc Joi, 8 octombrie 2015, de la ora 10:00.
Workshop-ul aferent conferintei „PREZENTI IN EDUCATIE” a avut loc Joi, 8 octombrie 2015, de la ora 12:15.
Obiectivul conferintei si al workshop-ului a constat in atentionarea adultilor si a copiilor asupra riscurilor cu care tinerii din ziua de astazi se intalnesc la tot pasul si care îi pot influenta negativ, având ca posibila consecinta abandonul scolar.